Aanbevelingen voor webbrowsers

Interapy werkt met de meeste webbrowsers. Voor de beste resultaten raden we je aan altijd de nieuwste versie van je browser te gebruiken. Het bijwerken van je browser zorgt niet alleen voor een snellere weergave van webpagina's, maar bezorgt je ook de nieuwste beveiligingsmethodes.

Met je webbrowser op Interapy de beste resultaten behalen

Maak gebruik van webbrowsers die door Interapy worden aanbevolen. Interapy ondersteunt Microsoft Internet Explorer 6.0 of hoger, Mozilla Firefox 1.5 of hoger en Apple Safari 2.0 of hoger. Deze browsers worden op grote schaal gebruikt en de makers stellen continu beveiligingsupdates beschikbaar. Netscape Navigator wordt niet meer door Interapy ondersteund. Interapy biedt momenteel geen ondersteuning voor geavanceerde functionaliteit in Opera.

• Zorg ervoor dat JavaScript is geactiveerd, anders zullen sommige functies niet goed werken. Je kunt in de beschrijving van de opties in de hulpdocumentatie van je browser lezen hoe je JavaScript kunt inschakelen.
  • Zorg dat cookies zijn ingeschakeld. Cookies zijn bestandjes die door Interapy en andere websites op je computer worden opgeslagen. Zo kunnen je voorkeuren worden onthouden en hoef je je wachtwoord minder vaak in te voeren.
  • Als je een pop-up blocker gebruikt, is het een goed idee om pop-ups van Interapy toe te staan zodat je alle informatie te zien krijgt.

Download de meest recente webbrowsers

Voor een optimale behandelingservaring maakt Interapy gebruik van verbeterde technologie die alleen beschikbaar is in de meest recente versies van webbrowsers. Als je oudere browsers blijft gebruiken, kun je merken dat bepaalde functies op Interapy niet meer werken doordat er wijzigingen zijn aangebracht op de site.

Webbrowsers Websites voor downloads (buiten Interapy)
Beschikbaar voor Windows Beschikbaar voor Mac
Microsoft Internet Explorer 6 of later Windows ---
Mozilla Firefox 1.5 of later Windows Mac
Apple Safari 2 of later --- Mac

Aanvullende vragen

Vraag je Internet Service Provider (ISP) of bezoek het klantenservicegedeelte van de uitgever van je browser voor informatie over het gebruik van de browser op het besturingssysteem, de hardware en de internet verbinding die je gebruikt

Verwante Hulp-onderwerpen